ARCO Music Publishing is gevestigd in Nederland en is opgericht in 1991 door Ko Duijvestijn en Tom Grondman.
ARCO Music is een dynamische muziekuitgeverij gespecialiseerd in close-harmony muziek. ARCO biedt het beste van popmuziek en jazz-standards in 'easy-to-sing' arrangementen waar de nadruk altijd ligt op verrassende en interessante harmonieën en ritmes..

Onze catalogus omvat een grote verscheidenheid aan titels, allen bewerkt door arrangeurs die hun sporen als zanger en/of koordirigent hebben verdiend.
Alle uitgaven zijn exclusief verkrijgbaar bij ARCO en haar distributienetwerk!

ARCO heeft zich tevens gespecialiseerd in het verzorgen van “muziek-DTP”. Elke handgeschreven partituur kan worden omgezet naar een digitaal eindproduct of in print, geheel persklaar of gereed voor publikatie op het Internet.
ARCO heeft vele jaren ervaring in het vormgeven van muziek met de modernste middelen, dit uit zich in het bijzonder in leesbaarheid en duidelijkheid.Internet.

Als Uw partituren transponerende instrumenten bevatten zal ARCO deze correct en met oog voor de specifieke eigenschappen van elk instrument transponeren, zodat repetitietijd altijd tot een miimum beperkt kan worden en er over de bedoelingen van de componist geen twijfel kan bestaan.

Wat Uw eisen ook zijn, ARCO verzorgt Uw publikaties op een Professionele en Kwalitatief Hoogstaande manier.